Winkelwagen
0
Hulp nodig?
Inloggen

Cookies

Onze webshop gebruikt cookies om de website te verbeteren en te analyseren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u meer wilt weten over deze cookies, klik dan hieronder op Meer informatie. Bij akkoord geeft u ons toestemming voor het gebruik van noodzakelijke cookies of voor een optimale werking van onze website. U kunt de cookies uitzetten via uw browser, maar dit kan het functioneren van de website negatief beïnvloeden. Bij akkoord geef je ons toestemming voor het gebruik van noodzakelijk of optimale cookies op onze website. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser

Privacy beleid en Cookies

Privacybeleid


Motorhuis respecteert uw privacy en houdt zich aan de regels die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt. Indien u persoonsgegevens aan Motorhuis verstrekt, bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak met de werkplaats of een proefrit, of voor het aanvragen van een brochure, offerte of andere informatie zal Motorhuis uw persoonsgegevens gebruiken voor de afhandeling van uw aanvraag of verzoek. Tevens gebruikt Motorhuis uw persoonsgegevens om u op de hoogte te houden van nieuwe producten, acties of evenementen. Indien u niet langer prijs stelt op het ontvangen van informatie van Motorhuis dan kunt u dit te allen tijde aan Motorhuis melden door het sturen van een e-mail naar : welkom@motorhuis.nl
Uw persoonsgegevens zullen voor geen ander doel dan hierboven aangegeven worden gebruikt. Motorhuis zal de door u verstrekte persoonsgegevens alleen doorgeven aan derden indien dat noodzakelijk is voor de afhandeling van uw aankoop of verzoek om informatie. In andere gevallen zal Motorhuis uw persoonsgegeven niet doorgeven aan andere partijen, tenzij u hier nadrukkelijk toestemming voor heeft gegeven.
Motorhuis kan gebruik maken van zogenaamde cookies voor het verzamelen van statistische gegevens met betrekking tot het bezoek van deze website. Cookies kunnen niet worden gebruikt om personen te identificeren. U kunt uw computer zo instellen dat er geen cookies worden geaccepteerd.

Wijzigingen
Motorhuis behoudt zich het recht voor de inhoud van deze en haar gebruiksvoorwaarden op elk gewenst moment zonder enige kennisgeving aan te passen. U wordt dan ook verzocht om onze disclaimer regelmatig te checken. De gewijzigde gebruiksvoorwaarden zijn van kracht vanaf het moment dat ze op deze website worden vermeld.


Cookies

Gebruik van cookies


Cookies zijn zeer kleine tekstbestanden die op uw computer worden opgeslagen als u bepaalde webpagina’s bezoekt. Bij www.motorhuis.nl gebruiken we cookies die noodzakelijk zijn om het u mogelijk te maken door de site te navigeren of om bepaalde basiskenmerken te leveren. We gebruiken cookies om de werking van de website te verbeteren door, bijvoorbeeld, het opslaan van uw voorkeuren zodat de functionaliteiten van de website daarop kunnen worden aangepast. Hieronder vindt u meer informatie over de gehanteerde cookies door Motorhuis.


Ons cookies-beleid


Om volledig gebruik van www.motorhuis.nl te maken, dient uw computer, tablet of mobiele telefoon cookies te accepteren omdat wij u alleen bepaalde op de persoon afgestemde kenmerken van deze website kunnen bieden door cookies te gebruiken. Hieronder volgt een lijst van de voornaamste cookies die wij gebruiken, en waarvoor we ze gebruiken.


Disclaimer Cookies bij Motorhuis

Cookies van derden op www.motorhuis.nl – “delen”-tools


Als u gebruik maakt van de mogelijkheid om materiaal van www.motorhuis.nl via sociale netwerken zoals Facebook, Twitter en LinkedIn met vrienden te ‘delen’, is het mogelijk dat u cookies van deze websites toegestuurd krijgt. Wij hebben geen controle over de instelling van deze cookies, dus we suggereren dat u de websites van deze derden raadpleegt voor meer informatie over hun cookies en hoe u ze kunt beheren. U bent niet verplicht om cookies te aanvaarden en in de meeste browsers kunt u cookies weigeren. Als u wilt weten hoe u dat moet doen, gaat u naar het Help-menu van uw browser of neemt u contact op met uw systeembeheerder. Gelieve te noteren dat geen enkele cookie op onze websites strikt ‘verplicht’ is: u bent niet verplicht om de cookies te aanvaarden, maar zoals werd vermeld kan dat een invloed hebben op de beleving van de website. Wij vragen uw uitdrukkelijke toestemming om de in het Privacy- en cookies-beleid vermelde cookies te gebruiken, wanneer u voor het eerst toegang hebt tot de website en wanneer wij nieuwe cookies op de website introduceren, indien de wet dat vereist.


Motorhuis B.V.
Kamer van Koophandel
Leiden: 28070585
BTW nr: NL 8105.28.848.B04


Betaalmethodes